Denna video är inlagd från en tredje part (www.youtube.com). Genom att spela denna video godkänner du användarvillkoren för www.youtube.com.
Spela video

Tomater - sena och tidiga tomater

Man brukar stänga ner tomatsäsongen nu, men om man är noga med ljus och jakt på bladlöss kan man sträcka ut säsongen och även tjuvstarta nästa säsong med några småplantor och några sticklingar inomhus. Speciellt icke fröäkta sorter kan man föröka så man slipper köpa och sätta frö. Jag visar hur jag gör med mina tomater för att säkra några bra sorter och kanske kan jag få en julaftonstomat. Jag tar stickling på tomater och klarar de sig och rotar sig så har de ett riktigt försprång i vår och jag får chansen till tidiga tomater! 

Det blir inga vackra tomatplantor men du kan klippa dem eller plantera ner nästa säsong. Så prova att fortsätta tomatsäsongen!

Sugen på lite mer inspiration och videotips om tomatodling? Planera 2023 års tomatodling i GardenR. En trädgårdsapp som gör det smidigt att spara information, anteckningar och bilder om din trädgård och odling på ett ställe. Läs mer om GardenR och GardenR Premium.

GardenR i mobilen

Trädgård- och odlingsplanering, inspiration och hjälp
- alltid i fickan.

Testa GardenR idag och upptäck hur smidigt trädgårdsplaneringen kan gå!

Adress

Bytaregatan 4D
222 21 Lund
(+46) 46-291 291
info@gardenr.com
Press