Trädgårds­handbok med inspiration, odlingsråd och kalender.

GardenR laddar du ner utan kostnad. Med GardenR Premium får du fler funktioner och planeringsmöjligheter.
19 kr/mån.

Smidiga verktyg för ett rikt och roligt trädgårdsliv.
Länk till App storeLänk till Google Play

Vad kan jag göra i appen?

Ladda ner GardenR utan kostnad - de flesta funktioner kan du använda kostnadsfritt! Skapa odlingsplatser och fyll med växter, skapa önskelistor och titta på mer än 1000 trädgårdshacks med inspirerande videoklipp för din trädgård. Du kan söka och upptäcka växter i en västdatabas som vi ständigt fyller på. Du kan göra viktiga insatser för biologisk mångfald i din trädgård och belönas med priser. Du kan också identifiera växter med hjälp av bilder.

När du vill ha mer support med en personlig odlingskalender och att-göra-lista anpassad till exakt dina växter och odlingszon prova då GardenR Premium! Endast 19 kr/mån! Där finns även en loggbok och fler smarta funktioner tillkommer kontinuerligt. 

Premium

En smart odlingskalender.

När skall mina fröer sås och planteras ut? När skall jag skörda eller beskära? Med en smart kalenderöversikt och checklista kan jag smidigt hålla koll på allt jag vill göra.

Identifiera växter.

När jag ser en växt jag vill ha eller när jag undrar vad jag har - då hjälper Växt-ID mig. GardenR matchar min bild mot sin växt-databas. Jag sparar i växt- eller önskelistan.

Mina odlingsplatser.

Jag namnger mina odlingsplatser och håller  själv koll på vilka växter jag har och vilka uppgifter jag vill utföra i respektive odlingsplats. Öka biologisk mångfald!

Skissa min trädgård.

När jag ritat upp min trädgård kopplar jag mina odlingsplatser i den. Eller så ritar jag upp min drömträdgård och planerar odlingsområden för framtiden!

Premium

Dokumentera i loggboken.

När frösådde jag mina tomater? Och hur många plantor gurka blev det förra året? I loggboken har jag mina anteckningar och bilder samlat och kopplat till odlingsplatser.

Trädgårdshacks och vinster.

Naturen hjälper oss på så många olika sätt - om vi gynnar den! Över 1000 st trädgårdshacks kan jag inspireras av i appen. Och gör jag utmaningar för mångfalden finns fina vinster!

GardenR Premium

Prova trädgårdsappen GardenR Premium redan idag - för 19 kr/ mån. Ingen bindningstid.

Länk till App storeLänk till Google Play

Att fler och fler skall skapa bra miljöer för vilda pollinatörer i trädgården är en av GardenR’s visioner.
Biologisk mångfald är en förutsättning för allt liv på jorden. 

När du använder GardenR’s kostnadsfria app kan du vara med och anta utmaningar som hjälper biologisk mångfald. Du kan också identifiera växter, skissa din trädgård, ordna odlingsplatser och skapa önskelistor.

Joina för odlingsglädje, häng kvar för biologisk mångfald!

Odlings- och trädgårdsapp med odlingskalender.


För 19 kr i månaden får du tillgång till GardenR's premium funktioner. En smart odlingskalender baserat på din geografiska plats, så att du har koll på när det är rätt tid att beskära eller plantera för just din zon. Dessutom får du automatiskt inlagda uppgifter baserat på växterna i din trädgård. Fler exempel på funktioner som tillkommer är: En loggbok för att dokumentera dina insatser med bilder och anteckningar och en kalender som ger tips om vad som kan göras i trädgården.

GardenR Premium har ingen bindningstid - så prova appen och gör  en värdefull insats och hjälp natur, miljö och artrikedom hemma i din egen trädgård!

Länk till App storeLänk till Google Play

Prova GardenR redan idag!

Testa GardenR idag och upptäck hur smidigt trädgårdsplaneringen kan gå!
Länk till App storeLänk till Google Play
Akvarellmålning på gräs