Varukorg
0

Välkommen in!

Här i GardenR’s lilla affär säljer vi boken Trädgårdshacks av Filip Johansson,
och ibland går det även att köpa andra spännande saker.

Just nu finns det möjlighet att köpa en maskfiol, tillverkad av Filip. Eller är du kanske på jakt efter ett bokmärke eller handsytt sekatörshölster från Vaester Läderverkstad i Lunnarp.
Vi skickar inom 1-5 vardagar. Betala smidigt med kort. Frakt tillkommer med 59 kr.

Bokmärke läder och boken Trädgårdshacks + 3 månader GardenR Premium

Boken trädgårdshacks samt ett handgjort bokmärke i läder. Sitter fint för att markera vilket trädgårdshack man skall tillbaka till. JUST NU! Kampanj! Boken signeras och dessutom får du med 3 månaders gratis prenumeration på trädgårdsappen GardenR Premium! Perfekt när det nya årets trädgårdsplanering och odlingar ska planeras. Pris inkl.moms 249kr. Porto 59 kr tillkommer.

249,00 kr
Läs mer & köp

Boken Trädgårdshacks + 3 månader GardenR Premium

Boken Trädgårdshacks är en perfekt julklapp till den som gillar gör-det-själv, trädgård, odling och biologisk mångfald. JUST NU! Kampanj! Boken signeras och dessutom får du med 3 månaders gratis prenumeration på trädgårdsappen GardenR Premium! Pris inkl.moms 209kr. Porto tillkommer 59kr.

209,00 kr
Läs mer & köp

Filips Maskfiol + 3 månader GardenR Premium

Handgjord maskfiol av Filip Johansson! Worm fiddling är en grej och Filip har gjort några maskfioler som du nu har möjlighet att köpa till dig själv eller någon som behöver mer mask i sina odlingar! Och det vill väl alla ha? Tillsammans med maskfiolen får du också en unik kod som ger dig eller en vän 3 månaders gratis prenumeration på trädgårdsappen GardenR Premium! Pris inkl. moms 199kr. Porto 59 kr tillkommer.

199,00 kr
Läs mer & köp

Hölster till sekatör + 3 månader GardenR Premium

Ett vackert handgjort sekatörshölster till trädgårdsmästaren hemma. En perfekt present till den som tycker om trädgård och odling. Dessutom får du också en unik kod som ger dig eller en vän 3 månaders gratis prenumeration på trädgårdsappen GardenR Premium! Perfekt när det nya årets trädgårdsplanering och odlingar ska planeras. Pris inkl.moms 489kr. Porto 59 kr tillkommer.

489,00 kr
Läs mer & köp

GardenR Webbshop

Tack för att du är här och handlar. Har du sett att vi just nu har en kampanj? Tillsammans med ditt köp så får du även 3 månaders gratis prenumeration på trädgårdsappen GardenR Premium. Koden kommer som en QR-kod med din order.

Bakgrund

Grundaren av GardenR heter Filip Johansson, en IT-entreprenör som hela sitt liv varit intresserad av att odla eget. Redan under sin studietid i Lund hade han en kolonilott och odlade egna grönsaker. Mycket tankeverksamhet på klimatkrisen och det stora behovet av att bevara jordens stora artrikedom - den biologiska mångfalden gjorde att han grundade GardenR. Läs mer om GardenR.

Letar du efter present till trädgårdsälskaren?

Att hitta en present till odlings- och trädgårdsintresserade är inte alltid det lättaste. Läs gärna lite mer om boken Trädgårdshacks och de recensioner som finns. I boken finns mängder av tips på projekt efter årstid. Allt från smarta fågelmatare till hur man vattnar sina blommor med en bag-in-box under sin sommarsemester.

Köp & leveransvillkor

Adress

Bytaregatan 4D
222 21 Lund
(+46) 46-291 291
info@gardenr.com
Press