Varukorg
0

Välkommen in!

Här kan du köpa ett signerat exemplar av boken Trädgårdshacks av Filip Johansson.
Ibland går det även att köpa andra spännande saker!

Bokmärke läder och boken Trädgårdshacks + 3 månader GardenR Premium

Boken trädgårdshacks samt ett handgjort bokmärke i läder. Sitter fint för att markera vilket trädgårdshack man skall tillbaka till. Boken signeras och dessutom får du med 3 månaders gratis prenumeration på GardenR Premium! Perfekt när det nya årets trädgårdsplanering och odlingar ska planeras. Pris inkl.moms 249kr. Porto 74 kr tillkommer.

249,00 kr
Läs mer & köp

Boken Trädgårdshacks + 3 månader GardenR Premium

Boken Trädgårdshacks är en härligt inspirerande bok till den som gillar gör-det-själv, trädgård, odling och biologisk mångfald. Boken signeras och dessutom får du med 3 månaders gratis prenumeration på premium i trädgårdsappen GardenR. Pris inkl.moms 209kr. Porto tillkommer 74kr.

209,00 kr
Läs mer & köp

GardenR Webbshop

Tack för att du är här och handlar. Tillsammans med ditt köp så får du även 3 månaders gratis prenumeration på trädgårdsappen GardenR Premium. Koden kommer som en QR-kod med din order hem i brevlådan.

Bakgrund

Grundaren av GardenR heter Filip Johansson, en IT-entreprenör som hela sitt liv varit intresserad av att odla eget. Redan under sin studietid i Lund hade han en kolonilott och odlade egna grönsaker. Mycket tankeverksamhet på klimatkrisen och det stora behovet av att bevara jordens stora artrikedom - den biologiska mångfalden gjorde att han grundade GardenR. Läs mer om GardenR.

Letar du efter present till trädgårdsälskaren?

Att hitta en present till odlings- och trädgårdsintresserade är inte alltid det lättaste. Läs gärna lite mer om boken Trädgårdshacks och de recensioner som finns. I boken finns mängder av tips på projekt efter årstid. Allt från smarta fågelmatare till hur man vattnar sina blommor med en bag-in-box under sin sommarsemester.

Köp & leveransvillkor

Adress

Bytaregatan 4D
222 21 Lund
(+46) 46-291 291
info@gardenr.com
Press