Denna video är inlagd från en tredje part (www.youtube.com). Genom att spela denna video godkänner du användarvillkoren för www.youtube.com.
Spela video

Trädgårdsappen GardenR - hur funkar det?

En inspirationsguide för hur du kan använda odlingsappen GardenR. Hur du kan planera din trädgård och odling i en app. Här kan du planera alla dina planteringar, om det är perennrabatter eller odlingslådor med grönsaker eller odling i ett växthus. I denna video berättar Filip Johansson hur man kan göra för att underlätta för sig själv med att planera och dokumentera sitt arbete i trädgården.

GardenR har en gratisdel och en prenumerationsdel. Denna video handlar om allt du kan göra i appen helt utan kostnad!

  1. Hur skapar man en odlingsplats och vad är det?
  2. Sök växter. Du kan fritextsöka eller leta bland färdiga listor. Du kan också filtrera dig fram till rätt val för just dig och din trädgård. Läs mer om växten och se vad den har för egenskaper.
  3. Identifiera växter. Du kan använda funktionen identifiera växter genom att ta en bild eller använda en bild du har i din kamera. Du kan spara det direkt i en önskelista eller en odlingsplats.
  4. Om någon växt saknas så kan du skapa den själv och lägga in bilder och information.
  5. Du kan också göra en enkel skiss av din trädgård. Du kan rita ut din tomt och sätta ut planteringar, rabatter, träd och buskar.
  6. Du kan göra insatser för den biologiska mångfalden och belönas. Små roliga och smarta projekt till din trädgård som gynnar både dig och djur och natur. Allt det hittar du i Tips&Inspo.

GardenR i mobilen

Trädgård- och odlingsplanering, inspiration och hjälp
- alltid i fickan.

Testa GardenR idag och upptäck hur smidigt trädgårdsplaneringen kan gå!
Länk till App storeLänk till Google Play

Adress

Bytaregatan 4D
222 21 Lund
(+46) 46-291 291
info@gardenr.com
Press