Denna video är inlagd från en tredje part (www.youtube.com). Genom att spela denna video godkänner du användarvillkoren för www.youtube.com.
Spela video

Bränn ytan på trä

Vad är Shou sugi ban? För att förlänga livet på trädäck, växtbädd eller möbler som är ute kan man använda tekniken Shou sugi ban. Bränn ytan med exempelvis en ogräsbrännare, borsta av med stålborste och olja in. Sen har du en yta som tål vatten bättre och får mindre svamp-påväxt, dessutom blir det snyggt och man slipper använda impregnering och annat!

Från början är det tänkt till Ceder-trä men funkar lika bra på ohyvlad furu. Letar du kanske efter tipset när Filip Grillar en pallkrage?

Du behöver
- Ogräsbrännare
- Stålborste
- Linolja

Steg för steg
- Bränn ytan så den blir svart
- Borsta bort tills du får det utseende du gillar
- Olja in med linolja

I GardenR, en trädgårdsapp för dig som gillar trädgård, odling och att göra en hel del projekt själv, så finns det snart över 900 tips i video likt denna. Spara dina favoriter till senare, så att du vet precis var det är när du har tid och möjlighet att fixa hemma i trädgården. Sedan har trädgårdsappen GardenR flera andra riktigt bra funktioner som tex. identifiera en växt med foto och så kan du spara alla dina växter i en växtplats i appen och få en fin överblick över vad du planerat att odla. Se också GardenR Premium, där finns ännu fler funktioner som hjälper till och inspirerar till mer tid i trädgården!

GardenR i mobilen

Trädgård- och odlingsplanering, inspiration och hjälp
- alltid i fickan.

Testa GardenR idag och upptäck hur smidigt trädgårdsplaneringen kan gå!
Länk till App storeLänk till Google Play

Adress

Bytaregatan 4D
222 21 Lund
(+46) 46-291 291
info@gardenr.com
Press