Denna video är inlagd från en tredje part (www.youtube.com). Genom att spela denna video godkänner du användarvillkoren för www.youtube.com.
Spela video

Fröså en magnolia själv

Jag tar så här på hösten, i början av november, en sista fröinsamlingsrunda och nu tar jag några av de mer udda fröerna. De fröer som bokstavligt talat får stå och dra i långbänk. Magnolia till exempel kan ta några år på sig att gro. Men det är spännande och kan leda till att man får en alldeles unik magnolia - döp den då efter dig själv!

Att samla egna fröer är både roligt och smart. Har du dessutom punktmarkerat dina fröer när du tydligt kunde se växterna och deras blommor så går det enklare på hösten att samla in och markera i behållare för nästa säsong, kanske i en tablettask

Dokumentera vilka fröer du samlat in och tänker fröså under 2023 i trädgårdsappen GardenR. Men GardenR Premium kan du dokumentera snyggt med bilder och anteckningar i din loggbok. Där kan du också spara allt om din trädgård på ett ställe och lägga in uppgifter längre fram i år eller nästa år som du inte vill glömma bort.

GardenR i mobilen

Trädgård- och odlingsplanering, inspiration och hjälp
- alltid i fickan.

Testa GardenR idag och upptäck hur smidigt trädgårdsplaneringen kan gå!

Adress

Bytaregatan 4D
222 21 Lund
(+46) 46-291 291
info@gardenr.com
Press