Denna video är inlagd från en tredje part (www.youtube.com). Genom att spela denna video godkänner du användarvillkoren för www.youtube.com.
Spela video

Trädgårdstips när man får snö i Skåne

Här i Skåne ligger snön sällan länge, så vill man utnyttja den får man skynda sig. Kanske tänker man inte direkt på smarta lösningar för sin trädgård när snön faller, men här kommer smarta tips för just det. Du kan testa ut var det kan vara bra med en odlingsbädd eller ny rabatt genom att rita i snön, du kan passa på att trycka till snön runt nyetablerade träd då minskar risken att gnagare smakar på den späda barken nere vid marken, och du kan zonhacka genom att titta var solen smälter snön först, det är ofta ett varmt, torrt och skyddat läge där lite mer krävande växter kan trivas, bra att veta inför våren.

Så när det snöar i Skåne, då är det bara att ge sig ut och planera för 2023 i trädgården. Var kan jag plantera ett nytt träd? Var kan jag ha min nya blomrabatt med de vackra rosorna som jag fick av min syster? Planera nästa år med en trädgårdsapp. Där finns alla anteckningar och bilder alltid kvar. Och planerna och trädgården är alltid med i fickan. Så när du har en stund över på bussen, eller i väntrummet någonstans - då är trädgården med och du kan lätt botanisera i en växtdatabas efter ny inspiration. Eller titta på några av Filip Johansson trädgårdshacks, det är korta videor på smarta lösningar i trädgården med fokus på hållbarhet, ökad biologisk mångfald ochj återbruk. Prova redan idag! Läs mer här.

GardenR i mobilen

Trädgård- och odlingsplanering, inspiration och hjälp
- alltid i fickan.

Testa GardenR idag och upptäck hur smidigt trädgårdsplaneringen kan gå!
Länk till App storeLänk till Google Play

Adress

Bytaregatan 4D
222 21 Lund
(+46) 46-291 291
info@gardenr.com
Press