15/2/2023

GardenR blir medlemsförmån i Sveriges största trädgårdsorganisation.

När många tillsammans anstränger sig för att odla på ett mer hållbart sätt händer det mycket. Idag kan vi berätta att Riksförbundet Svensk Trädgård (RST) och GardenR har inlett ett samarbete. Samarbetet består av olika delar med syftet att komplettera varandras tjänster och gemensamt verka för att öka intresset för trädgård, odling och miljövänligare levnadsmiljöer.  

GardenR inspirerar fler till att gynna biologisk mångfald genom att satsa på en hållbar trädgård och odling. Med digitala tjänster som hjälper odlings- och trädgårdsintresserade kan användare få inspiration, tips och hjälp i olika kanaler. Riksförbundet Svensk Trädgård inspirerar och informerar trädgårdsintresserade om hur man skapar vackra och hållbara miljöer för alla. Organisationen främjar kunskap om hållbar odling och är Sveriges största trädgårdsorganisation med över 32 000 medlemmar och ca 150 lokala trädgårdsföreningar. Medlemmar i RST erbjuds att prova premiumversionen av odlings- och trädgårdsappen GardenR Premium som en medlemsförmån samt att de dessutom får gratis tillgång till kursen Jord, Näring och Kompost från GardenR Kurser.

- Vi är mycket glada över samarbetet med GardenR. Detta gynnar såväl äldre som yngre medlemmar. En användarvänlig trädgård- och odlingsapp med fokus på hållbara miljövänliga levnadsmiljöer går väl ihop med vår vision och är ett spännande nytt tillägg till våra medlemsförmåner, säger Inger Ekrem som är förbundsdirektör på Riksförbundet Svensk Trädgård. Att medlemmarna dessutom får gå GardenR’s helt nya introduktionskurs Jord, näring och kompost är extra roligt för våra medlemmar med lite mindre trädgårdserfarenhet, fortsätter Inger. 

- På GardenR önskar vi göra det roligare att lyckas i sin trädgård. Nu kommer våren snart och runt om i Sverige planeras just nu en ny härlig säsong i trädgård och odling. Vi hälsar Riksförbundets Svensk Trädgårds alla medlemmar varmt välkomna in i appen för att planera och inspireras, säger Filip Johansson på GardenR.


Vill du bli medlem i Riksförbundet Svensk Trädgård? Här kan du läsa mer om vad ett medlemskap i Sveriges största trädgårdsorganisation innebär.

Är du redan medlem och vill veta mer om hur du får tillgång till dina medlemsförmåner loggar du in på RSTs medlemssidor.

Adress

Bytaregatan 4D
222 21 Lund
(+46) 46-291 291
info@gardenr.com
Press