17/2/2022

Trädgårds- och odlingsappen GardenR lanserar fler funktioner som assisterar dig. 

Bli en mästare på hållbar odling. Svenskutvecklade GardenR är trädgårds- och odlingsappen för dig som vill inspireras till att ha en hållbar trädgård med mycket plats för glädje och ökad biologisk mångfald. Visionerna är stora och trädgårds- och odlingsappen GardenR utvecklas kontinuerligt. Sedan 2020 finns en version som är helt kostnadsfri. Nu finns alltså möjligheten, för endast 19kr/mån, att bli prenumerant på betalversionen av GardenR, GardenR Premium! 

- Om fler och fler skapar bra miljöer för vilda pollinatörer i sin trädgård så har vi kommit långt! GardenR vill inspirera till det! GardenR stödjer också Naturskyddsföreningens projekt Operation Rädda Bina, och i lansering av vår Premium produkt så skänker vi första månadskostnaden för nya användare till Naturskyddsföreninges arbete för bevarandet av biologisk mångfald säger Filip Johansson. 

Utöver de funktioner som finns tillgängliga för alla kostnadsfritt, finns i betalversionen ännu fler smarta funktioner som assisterar dig i din odling och trädgård. Du blir en mästare på hållbar odling och har roligt på vägen! Hur låter en smart odlingskalender baserat på din geografiska plats? Så att du har koll på när det är rätt tid att beskära eller plantera för just din zon. Dessutom får du automatiskt inlagda sysslor baserat på växterna i din trädgård som gör det enkelt att bocka av och komma tillbaka till. Något som även underlättar för kommande säsonger. Fler exempel på funktioner som tillkommer är: En loggbok för att dokumentera dina insatser; En kalender som ger tips om vad som kan göras;  Plats för att lägga in egna noteringar för projekt och spännande uppslag. 

I appen kan du redan organisera odlingsplatser. Där finns också över 650 trädgårdshacks att inspireras av! Du kan också anta utmaningar på stimulerande uppgifter som gynnar den biologiska mångfalden och få tips om ökad självhushållning. Vill du kan du även göra en enkel design över din trädgård direkt i appen, skriva listor på de växter och blommor du har och önskelistor över de växter du drömmer om att införskaffa. Dessutom finns det en smart funktion för att identifiera växter. Ta bild på en växt för att se vad det är - med en artlista med råd för tiotusentals växter får du svaret och kan enklare ta hand om din växt. Inom kort lanseras ytterligare funktioner med e-kurser och möjlighet att få experthjälp.

Trädgårds- och odlingsappens främsta fokus är på det lustfyllda i trädgårdsarbetet – allt behöver inte vara perfekt och allt behöver inte hända samtidigt. Dagliga trädgårdshacks i videoformat, som delas på sociala medier och i appen, inspirerar + 45 000 följare dagligen. Med appen är det enklare och roligare att odla smart, värna om miljön och lyckas i sin trädgård. De dagliga trädgårdshacksen handlar inte endast om odling, de kan även handla om tex. hur man bygger en fjärilsholk eller ett grenstaket, eller gör en självbevattnande kruka av creme fraiche burkar. 

Adress

Bytaregatan 4D
222 21 Lund
(+46) 46-291 291
info@gardenr.com
Press