Denna video är inlagd från en tredje part (www.youtube.com). Genom att spela denna video godkänner du användarvillkoren för www.youtube.com.
Spela video

Hjälp din blomstrande rabatt i vår

Bästa trädgårdstipset för April? Om jag ska välja en sak som verkligen är värt sitt pris så väljer jag kogödsel i rabatter och bäddar! Du får då struktur och näring som släpps ut långsamt. Så för att få det att blomstra och växa så myllas det nu här i början av mars ner kogödsel hos mig på gården. Jag täcker sedan jorden igen så att det stannar där det gör nytta.

Det mest uppenbara men kanske också mest effektiva trädgårdshacket! Planerar du en ny rabatt? Har du tänkt på att du kan planera din nya rabatt i en app? I trädgårdsappen GardenR finns en stor växtdatabas med filterfunktion, den kan du använda helt gratis. Filtrera med de förutsättningar du har där du tänkt skapa en rabatt och få hjälp med sorter som passar just där. Du kan även använda funktionen växt-id helt gratis och få hjälp med att identifiera växter som du tycker om men inte vet vad de heter. Ladda ner trädgårdsappen GardenR idag och prova - länk finns nedan.

Du behöver
- Kogödsel
- Grep
- Sekatör

Steg för steg
- Mylla ner kogödsel mellan växterna
- Täck med klipp av dött material
- Njut av våren!

Ett annat bra tips att göra i trädgården på våren är att skydda de vårblommande lökarna.

GardenR i mobilen

Trädgård- och odlingsplanering, inspiration och hjälp
- alltid i fickan.

Testa GardenR idag och upptäck hur smidigt trädgårdsplaneringen kan gå!
Länk till App storeLänk till Google Play

Adress

Bytaregatan 4D
222 21 Lund
(+46) 46-291 291
info@gardenr.com
Press