Denna video är inlagd från en tredje part (www.youtube.com). Genom att spela denna video godkänner du användarvillkoren för www.youtube.com.
Spela video

GardenR Premium - så här funkar det

Detta är del 2 av inspirationsguiden till trädgårdsappen GardenR. Del 1 handlar om allt du kan göra i gratisversionen av GardenR. I denna video berättar Filip om funktionerna som ingår när du väljer att prenumerera på GardenR Premium. Det kostar 19kr i månaden eller 199kr för ett helt år.

  1. För de odlingsplatser du lägger till skapas en skräddarsydd odlingskalender. För att den skall skapas behöver appen få information om ditt frostdatum. Datum som styr sådder och skörd. Om du anger postnummer så ställer appen in frostdatum, men du kan även korrigera det själv under inställningar. I kalendern kan du nu se när det är bra tid att förså, plantera ut, ungefär när skörden kommer. Du kan också se tider för beskärning och lökplntering med mera.
  2. Genom att klicka på respektive uppgift kan du enkelt redigera tiden för den eller klarmarkera uppgiften när den är utförd.
  3. Inne på varje odlingsplats om du scrollar ner kan du också se att-göra uppgifterna och enkelt bocka av dem efter hand som du utför dem.
  4. Du kan även bocka av om du har gödslat eller vattnat dina växter, så vet du att det inte går för långt mellan gångerna.
  5. Du kan lägga till egna uppgifter, som tex när du skall plantera om din chili. Koppla till din växt och sätt tid, då dyker den upp i din kalender och du minskar risken att glömma bort.
  6. När du bockar av en uppgift så skapas det en logg för det i Loggboken, så har du koll på när du gjorde olika saker och kan enkelt gå tillbaka och se år för år gällande olika aktiviteter och händelser. Du kan skapa egna logginlägg och ladda upp bilder du tycker om för något som är extra fint i trädgården eller om ett stort projekt du startat.
  7. På respektive växt kan du med en premiumprenumeration också få råd om samplantering - växtkompisar. Alltså vilka andra växter som trivs tillsammans med din växt och med fördel kan finnas i samma plantering eller odlingsplats.

GardenR i mobilen

Trädgård- och odlingsplanering, inspiration och hjälp
- alltid i fickan.

Testa GardenR idag och upptäck hur smidigt trädgårdsplaneringen kan gå!
Länk till App storeLänk till Google Play

Adress

Bytaregatan 4D
222 21 Lund
(+46) 46-291 291
info@gardenr.com
Press