Denna video är inlagd från en tredje part (www.youtube.com). Genom att spela denna video godkänner du användarvillkoren för www.youtube.com.
Spela video

Så och odla med barnen!

Det kan vara knepigt att få med barnen i odlandet. Men om de får vara med från scratch och får sitt eget land tycker jag det går lättare. Allt från att fylla i med material till att välja frö till att så och vattna. En helt egen skylt i sitt trädgårdsland är inte heller fel.

Att odla tillsammans med barnen ger barnen en upplevelse och viktig kunskap. Det är en chans att lära dem om självförsörjning och hållbarhet, och en möjlighet att väcka glädje och förundran inför odling. Att barnen får se plantorna växa och skörda de grönsaker de sått ger en sådan glädje. Samtidigt som ni odlar lär sig barnen om naturen och dess värde genom att ta hand om jorden och dess viktiga invånare.

En egen odlingsplats i en app

Introducera barnen till idén av en egen odlingsplats i trädgårdsappen GardenR och skapa härliga odlingsminnen tillsammans 2023! Odla barnens favoritgrönsaker, kanske gurka och morot? Prova något snabbväxande som ger resultat visuellt ganska omgående, till exempel rädisa. Fröså och täck med fiberduk så kan den gro på bara några dagar!

Passa också på att kolla in Insatser för biologisk mångfald och välj ett projekt tillsammans med barnen. Det finns många insatser för biologisk mångfald att göra, olika insatser ger olika många fröpoäng och efter några insatser ni belönas med fröpåsar till odlingsplatsen!

GardenR i mobilen

Trädgård- och odlingsplanering, inspiration och hjälp
- alltid i fickan.

Testa GardenR idag och upptäck hur smidigt trädgårdsplaneringen kan gå!
Länk till App storeLänk till Google Play

Adress

Bytaregatan 4D
222 21 Lund
(+46) 46-291 291
info@gardenr.com
Press