Denna video är inlagd från en tredje part (www.youtube.com). Genom att spela denna video godkänner du användarvillkoren för www.youtube.com.
Spela video

Lata dig

Något av det bästa du kan göra för den biologiska mångfalden är att verkligen slappa på semestern, så jag låter redskapen vila och lägger mig ner i gräset!

Naturtillståndet i världen och norden försämras tyvärr snabbt. Läget för den biologiska mångfalden är kritiskt och med trädgårdsappen GardenR kan du med små utmaningar och insatser i din egen trädgård vara med och vända utvecklingen. I gratisversionen av trädgårdsappen GardenR finns det en funktion som hjälper dig med smarta och effektiva projekt för din trädgård, balkong eller kolonilott. Projekt som går ut på att lära sig mer om och värna om biologisk mångfald. Appen finns på Apple App Store och Google Play.

En insats är värd olika mycket och du samlar ihop poäng i appen som du sedan kan få olika belöningar för. Tillexempel kan man få fröpåsar hemskickade när man nått en viss nivå. Så ladda ner odling- och trädgårdsappen GardenR och gör insatser som gynnar biologisk mångfald.

Ett trädgårdshack som är kul att börja med är att göra ett eget bihotell. Se här när jag gör bihotell och gatnummer till mitt hus. Ett annat hack som gynnar biologisk mångfald är det om en liten hasselmus. Eller kanske behöver du få bukt med lite mygg? Då är det fiffigt att göra en fladdermusholk - de äter mygg och det vill du inte gå miste om!

GardenR i mobilen

Trädgård- och odlingsplanering, inspiration och hjälp
- alltid i fickan.

Testa GardenR idag och upptäck hur smidigt trädgårdsplaneringen kan gå!
Länk till App storeLänk till Google Play

Adress

Bytaregatan 4D
222 21 Lund
(+46) 46-291 291
info@gardenr.com
Press