Denna video är inlagd från en tredje part (www.youtube.com). Genom att spela denna video godkänner du användarvillkoren för www.youtube.com.
Spela video

Öka biologisk mångfald i trädgården och kolonilotten

Något av det bästa som du kan göra för insekter och andra djur nu på hösten hösten det är att lämna rishögar i trädgården. I dessa högar av ris, kvistar och annat så kan nyttodjur och insekter få skydd och boende i vinter. Tycker man inte det är så fint med rishögar och kanske har en mindre tomt så kan du gömma en rishög i ett buskage eller tvärtom lyfta fram rishögen och göra något strukturerat och fint som står sig över tid. Öka den biologiska mångfalden i din egen trädgård och forma dig en hållbar trädgård som värnar om alla som vistas i den.

Vill du kanske göra ännu mer saker hemma i din trädgård för att gynna den biologiska mångfalden? Visste du att i GardenR, en trädgårdsapp som finns att ladda ner på App Store och Google Play, så finns det massor av inspiration och förslag på olika insatser du kan göra som gynnar den biologiska mångfalden. Ladda ner appen och gå in och kolla - en extra bonus är att du kan få fröpoäng för avklarade insatser och vinna fröpåsar.

Du behöver
- Ris
- Grenar

Steg för steg
- Lägg ris i en hög
- Luta grenar mot varandra över
- Plantera en klätterväxt

Fler bra tips för att skapa en ökad biologisk mångfald i sin trädgård:

Låt grodor flytta in! 

Äppelhängare till vintern

Blommande purjolök

GardenR i mobilen

Trädgård- och odlingsplanering, inspiration och hjälp
- alltid i fickan.

Testa GardenR idag och upptäck hur smidigt trädgårdsplaneringen kan gå!
Länk till App storeLänk till Google Play

Adress

Bytaregatan 4D
222 21 Lund
(+46) 46-291 291
info@gardenr.com
Press