Denna video är inlagd från en tredje part (www.youtube.com). Genom att spela denna video godkänner du användarvillkoren för www.youtube.com.
Spela video

Terrakottakrukor på vintern - min förvaring

Nu vinterförvarar jag krukor på krukställ gjort av en träbotten med islagna armeringsjärn,. Jag har även ett snöre mellan varje staplad terrakottakruka så de inte fastnar i varandra. Det är då jag upptäcker det! Jag upptäcker alltså att krukbotten lämpar sig fint att ställa glaset på när man är ute och inspekterar trädgården.

Aldrig mer ska ett glas välta i gräsmattan när man tar sin inspektionsrunda! Ölflaskan står tryggt i mellankrukan, snapsglaset står perfekt i den lilla krukan och champagnekupan står stadigt i den lite större krukan. Alltså, det är bara att placera ut krukor till våren när allt sprirar i trädgården så har du alltid en plats att ställa ifrån dig glaset tryggt medan du doftar på något gott i din trädgård.

Har du även större krukor att vinterförvara? Då skall du titta på detta tips om hur du kan göra för att säkra dina växter inför vintern.

Vinterförvara stora växter - vinterförvara luftigt

Gissningsvis planerar du även för fullt just nu allt inför odlingssäsongen 2023. Det är ju under höst och vinter vi har lite mer tid över för just planering av odling och trädgård. Då sitter man och tittar i tidskrifter och böcker för ny inspiration. Visste du att du kan köpa boken trädgårdshacks här? Men när du planerar, vore det inte smidigt om listan på allt du vill odla alltid fanns på samma ställe och du behöver inte leta efter papper och anteckningar? Prova då trädgårdsappen GardenR. Där finns mängder med hjälp och funktioner som gör det roligare att skapa den där trädgården som är full av liv. En hållbar trädgård där alla som vistas i trädgården mår bra!

GardenR i mobilen

Trädgård- och odlingsplanering, inspiration och hjälp
- alltid i fickan.

Testa GardenR idag och upptäck hur smidigt trädgårdsplaneringen kan gå!

Adress

Bytaregatan 4D
222 21 Lund
(+46) 46-291 291
info@gardenr.com
Press