Denna video är inlagd från en tredje part (www.youtube.com). Genom att spela denna video godkänner du användarvillkoren för www.youtube.com.
Spela video

Luckringsstav till komposten

När ska man röra i komposten? Letar du efter ett kompostverktyg? Om du vill röra om i komposten för att få ner syre är gamla spisredskap riktigt bra, speciellt längre treuddar eller krokar man gärna kan hitta på loppis. Ett perfekt återbruk! Sen tycker jag även de är vackrare än dagens kompostredskap som finns att köpa. Här finns ett annat tips på redskap till komposten - ett luftningsrör.

Kanske är du intresserad av att starta upp din första kompost och funderar över hur du skall göra? Kolla in denna video med Filip Johansson som visar hur du kan gå tillväga.

Glöm inte ta bilder på din kompost och följ upp, det är motiverande att se tillbaka och förundras över mikrolivets förmåga att bryta ner materialet. Använd trädgårdsappen GardenR för att spara bilder och föra anteckningar in i en årskalender så att du alltid hittar tillbaka. Det finns massor med odlingstips också!

GardenR i mobilen

Trädgård- och odlingsplanering, inspiration och hjälp
- alltid i fickan.

Testa GardenR idag och upptäck hur smidigt trädgårdsplaneringen kan gå!

Adress

Bytaregatan 4D
222 21 Lund
(+46) 46-291 291
info@gardenr.com
Press