Denna video är inlagd från en tredje part (www.youtube.com). Genom att spela denna video godkänner du användarvillkoren för www.youtube.com.
Spela video

Hur lagar man hål i gräsmattan?

Vill du reparera, laga eller fixa till gräsmattan? Genom att förgro ängsfrö eller gräsfrö i en burk med jord inomhus kan du fylla igen hål i gräsmattan på nolltid. Ängsfrö tänker jag att det är roligt att introducera, jag har ju inte direkt en gräsmatta, mer en örtmatta.

Fixa fula fläckar snabbt

Att använda detta sätt för att laga hål i gräsmattan ger mycket mindre behov av vattning och mindre risk för att fåglarna äter upp fröna. På bara 2 dagar har fröna grott och du kan börja placera ut på platser och laga. Efter tre dagar ute är hålet i gräsmattan nästan borta! Så testa detta trädgårdshack om du har lite kala fläckar och hål i gräsmattan som du vill snygga till inför en ny säsong ute i det gröna.

Spara tips om att laga gräsmatta i din telefon

Ibland vill man spara smarta lösningar till senare, eller hur? Laddar du också ner trädgårdsappen GardenR kan du se alla trädgårdshacks helt gratis i appen och där kan du även spara dina favoriter. Då har du alltid med dig inspiration om trädgård och odling.

Det finns många smarta funktioner i appen, spara alla dina växter i odlingsplatser till exempel, så glömmer du inte namnen på det som du har odlat och tar hand om hemma i trädgården.

GardenR i mobilen

Trädgård- och odlingsplanering, inspiration och hjälp
- alltid i fickan.

Testa GardenR idag och upptäck hur smidigt trädgårdsplaneringen kan gå!
Länk till App storeLänk till Google Play

Adress

Bytaregatan 4D
222 21 Lund
(+46) 46-291 291
info@gardenr.com
Press