Denna video är inlagd från en tredje part (www.youtube.com). Genom att spela denna video godkänner du användarvillkoren för www.youtube.com.
Spela video

Mitt äppelträd - sådd, ympning och resultat

Här visar jag resultatet av hur det gått med mitt eget äppelträd. Jag kontrollerar ymparna jag gjorde för 2 år sedan på äppelträdet som jag sått själv.

Se gärna videon som visar hela resan när jag sår egna äppelkärnor, klipper och förvarar ympris, göra skarvymp och resultatet! Den hittar du i trädgårdsappen GardenR, där kan du se alla videor och trädgårdshacks helt gratis och spara favoriter. Vill du prova ympa på ett favoritträd?

Kan man få en äppelkärna att gro?

Det tar lite tid att driva upp sina egna äppelträd, men sen har du egna unika och gratis fruktträd med lång säsong och många sorters frukt! Det är verkligen roligt också att prova ympning. Tänk att du kan ta ympris från det där äppelträdet som du älskar!

Trädgårds- och odlingsappen GardenR finns i App store och Google Play.

När skall man beskära sina äppelträd? 

Vill du bli bättre på att beskära dina fruktträd? Kolla då in trädgårdskursen i beskärning med Anders Stålhand! På GardenR Kurser finns denna grundkurs i beskärning där Anders Stålhand visar och lär dig hur du ska göra för att ta hand om dina fruktträd och öka chanserna för god skörd.

Läs mer om detaljerna för onlinenkursen i trädbeskärning med Anders Stålhand här.

GardenR i mobilen

Trädgård- och odlingsplanering, inspiration och hjälp
- alltid i fickan.

Testa GardenR idag och upptäck hur smidigt trädgårdsplaneringen kan gå!
Länk till App storeLänk till Google Play

Adress

Bytaregatan 4D
222 21 Lund
(+46) 46-291 291
info@gardenr.com
Press