Denna video är inlagd från en tredje part (www.youtube.com). Genom att spela denna video godkänner du användarvillkoren för www.youtube.com.
Spela video

Alla dagar är biologisk mångfald lika viktigt- idag firar vi insatserna du redan gör!

För att uppmärksamma och fira biologiska mångfaldens dag idag 22 maj kollar jag till några av mina favoritinsatser för Biologisk mångfaldträdgården.

Ladda ner checklistan för Biologisk mångfald - du hittar checklistan för nedladdning i insatser i Tips&Inspo i trädgårdsappen GardenR! Hur många boxar kan du kryssa i? Vill du vara med och tävla om en bok så gå in på Instagram och följ GardenR där och dela i kommentarerna så drar Filip en vinnare av boken Trädgårdshacks - 70 finurliga återbruk som förenklar din odling året runt.

I trädgårdsappen GardenR är insatser för Biologisk Mångfald ett ständigt inslag. Varje vecka kommer nya insatser upp som du kan göra hemma. Varje insats ger olika fröpoäng och när du har 100 fröpoäng så kan du belönas med gratis fröpåsar. Det är helt gratis att ladda ner GardenR och vara med och göra insatser som gynnar biologisk mångfald.

GardenR i mobilen

Trädgård- och odlingsplanering, inspiration och hjälp
- alltid i fickan.

Testa GardenR idag och upptäck hur smidigt trädgårdsplaneringen kan gå!
Länk till App storeLänk till Google Play

Adress

Bytaregatan 4D
222 21 Lund
(+46) 46-291 291
info@gardenr.com
Press