Denna video är inlagd från en tredje part (www.youtube.com). Genom att spela denna video godkänner du användarvillkoren för www.youtube.com.
Spela video

Nu ska bladlössen få!

Vill du också bli av med bladlöss? Apelsinolja har bevisad effekt mot bladlöss och vita flygare. Så jag passar på att använda skalet från julens apelsiner och clementiner för att förhoppningsvis avskräcka bladlössen från min chiliplanta, sen ser det ju lite mysigt ut också!

Missa inte att se trädgårdshacket om bladlössens skräck - med balans av insekter i trädgården får du även bukt med de som du inte vill ha där. I naturen råder det balans mellan nyttiga och skadliga kryp. Det är inte ofta man ser vilda träd och buskar invaderade av kryp - för de blir uppätna på vägen. Men om vi bryter jämnvikten, vilket är vanligt i trädgårdar, så får vi brist på nyttoinsekterna och då frodas skadeinsekterna. Så satsa på ökad biologisk mångfald i din trädgård och locka tillbaka nyttoinsekterna. Ett annat nyttodjur som äter bladlöss är tvesjärten.

Ladda ner trädgårdsappen GardenR - den är gratis att ladda ner och du kan bland annat göra en del smarta och roliga insatser för ökad biologisk mångfald i din trädgård. Samtidigt som din trädgård mår bättre, och djuren och insekterna, så samlar du poäng och kan belönas - bland annat med fröpåsar. Vänta inte - ladda ner idag! Länk finns nedan.

GardenR i mobilen

Trädgård- och odlingsplanering, inspiration och hjälp
- alltid i fickan.

Testa GardenR idag och upptäck hur smidigt trädgårdsplaneringen kan gå!
Länk till App storeLänk till Google Play

Adress

Bytaregatan 4D
222 21 Lund
(+46) 46-291 291
info@gardenr.com
Press