27/4/2022

GardenR vinner Årets Marknadsinnovation 2021

Konferensen Internet i fokus gick av stapeln i Malmö under onsdagen 27 april. Under konferensen delade Marknadsföreningen i Malmö (MiM) ut sitt årliga pris Årets marknadsinnovation som premierar, synliggör och lyfter fram god kommunikation, kreativitet och marknadsföring. Trädgårdsappen GardenR vann utmärkelsen och var på plats på konferensen.

Priset tilldelas den person eller team som under året gjort störst avtryck inom skånsk kommunikation, marknadsföring och entreprenörskap tack vare sin innovationsförmåga. Motiveringen till GardenR’s vinst från Marknadsföreningen i Malmö lyder:

“Med hög kreativitet inspirerar årets vinnare till nytänk med ett stort hållbarhetsfokus. Detta genom att på ett smart sätt utnyttja modern teknik. I appen finns inslag av blan annat gamification, vilket på ett lekfullt sätt uppmuntrar användarna till att leva mer klimatsmart. Innovativ kommunikation utöver det vanliga uppvisas också via deras Instagram, som dagligen fylls av smarta hacks. Årets vinnare inspirerar tusentals till att agera och ställa om - och får oss att genast vilja gå ut och prova nästa trädgårdsschack.“

Trädgård och Odlingsapp
Biologisk mångfald är en förutsättning för allt liv på jorden och förlusten av biologisk mångfald är lika akut som klimatfrågan. Vi behöver ställa om till en hållbar utveckling och där kommer alla med trädgård och odlingsintresse in. GardenR inspirerar till en hållbar trädgård. Återbruk av saker man har hemma, hållbara odlingstips, trädgårdshacks för biologisk mångfald och inspiration att ställa om att tänka klimatsmart även i trädgårdsarbetet.

Med odlingsappen GardenR i din telefon så får du möjlighet att dokumentera vilka växter du har och önskar dig och kan hitta mycket inspiration för nya hållbara projekt.

- Det var verkligen kul att jag och Einar Nordengren var på konferensen och kunde ta emot utmärkelsen av MiM på scen, säger Sofie Bjerkefeldt. Nu är vi i full fart med år 2022 och har mycket spännande på gång!

Adress

Bytaregatan 4D
222 21 Lund
(+46) 46-291 291
info@gardenr.com
Press