21/9/2022

Filip till bokmässan 2022 i Göteborg.

Bokmässan blir 2022 en vanlig bokmässa igen. Det betyder ett myllrande mässgolv, scenprogram och spännande seminarier. Ett av årets teman på bokmässan är klimatkrisen. Där kopplar Bokmässan ihop kultur och vetenskap för att i 25 seminarier engagera och mobilisera kring vår tids ödesfråga. 

På ett särskilt klimatområde i D-hallen på mässan är nya klimatscenen mittpunkten. Här möts författare, forskare, journalister och aktivister i samtal. Scenprogrammet arrangeras av Bokmässan, Climate Live/Fridays for Future, Stockholm Resilience Centre vid Stockholms universitet och Tankesmedjan Global utmaning, med medel från Formas. 

Filip Johansson talar vid tre tillfällen under fredagen 23 september och då först på klimatscenen k.l 11:30. Därefter i Polaris Faktas monter B04:40 kl.13:45 och slutligen på Grön Scen kl.15:00. Välkomna!

- Jag vill inspirera fler till att satsa på en hållbar trädgård och odling. Med min bok vill jag att fler upptäcker att det inte behöver vara svårt, tidskrävande eller dyrt att odla eget. Istället stärker det självförtroendet,  ger goda möjligheter att både spara pengar och hjälper till med att gynna biologisk mångfald . Jag tror att alla kan bli händiga, den som vågar och sätter igång blir händig ganska fort! Säger Filip. 

Boken Trädgårdshacks, som ges ut av Polaris fakta, kommer att finnas till försäljning i monter B04:40. Välkommen dit!

Missa inte årets bokmässa! 

Adress

Bytaregatan 4D
222 21 Lund
(+46) 46-291 291
info@gardenr.com
Press