21/3/2023

Filip Johansson modererar populära sticklingbytardagen!

Sticklingbytardagen under trädgårdsmässan är ett återkommande evenemang som växer i popularitet för varje år! Genom samarbetet med Filip Johansson, grundaren av den uppskattade trädgårdsappen GardenR, kommer evenemanget 2023 att innebära lite extra inspiration och kunskap för trädgårdsentusiasterna som deltar. Filip kommer att fungera som moderator för eventet som infaller under trädgårdsmässan i Stockholm den 2 april. Året 2022 slogs rekord med över 700 sticklingar som bytte ägare, ambitionen är därför hög 2023.

Sticklingbytardagen är verkligen ett populärt evenemang där trädgårdsentusiaster inte bara byter sticklingar med varandra, utan även erfarenheter och smarta tips. Filip Johansson är en sticklingsfantast och tar ofta sticklingar samt delar med sig av sin kunskap i korta videor, kända som trädgårdshacks. Samtliga trädgårdshacks kan du se och spara i trädgårdsappen GardenR.

- Det går att ta sticklingar på det mesta, säger Filip. Det är verkligen ett perfekt sätt att fixa nya plantor till dig själv eller som present till någon likasinnad! Att vara med och träffa sticklingsintresserade under dagen i Stockholm på mässan ska bli väldigt roligt!

Filip kommer, tillsammans med Fritidsodlingens riksorganisation (FOR), att hjälpa till att ta emot, artbestämma och svara på eventuella frågor på morgonen mellan 9-11. Därefter startar utlottningen kl.13:00 och beräknas vara slut vid 15:00. Allt sker vid Rådgivningsgatan i FOR-området. Förbered information om sticklingen du lämnar in och hur den ska hanteras. Alla sticklingar ska ha hunnit rota sig i jord för att vara med i lotteriet. 

Här kan du läsa mer om hur du deltar i sticklingbytardagen. Nordiska trädgårdsmässan i Stockholm pågår torsdag 30 mars till söndag 2 april.

Trädgårdsappen GardenR

  • Dagliga trädgårdshack - smarta tips
  • Odlings- och planeringsverktyg för din trädgård
  • Klimatsmarta insatser varje vecka
  • Lär dig om biologisk mångfald och självhushållning
  • Artlista med råd för 800 000 växter – ta bild på en växt för att se namnet

Ladda ner Gardenr gratis på App Store och Google Play.

——————

Bilder: https://gardenr.com/pressbilder

För mer information:
Filip Johansson, 046-291 291, filip@gardenr.com

Om Gardenr
Gardenr vill göra det roligare att odla och förbättra biologisk mångfald i din trädgård. Gardenr startade 2020 och finns på Instagram, Facebook och YouTube, samt som app på App Store och Google Play. Se mer på www.gardenr.com

Adress

Bytaregatan 4D
222 21 Lund
(+46) 46-291 291
info@gardenr.com
Press