21/3/2023

Filip Johansson modererar populära sticklingbytardagen!

Sticklingbytardagen under trädgårdsmässan är ett återkommande evenemang som växer i popularitet för varje år! Genom samarbetet med Filip Johansson, grundaren av den uppskattade trädgårdsappen GardenR, kommer evenemanget 2023 att innebära lite extra inspiration och kunskap för trädgårdsentusiasterna som deltar. Filip kommer att fungera som moderator för eventet som infaller under trädgårdsmässan i Stockholm den 2 april. Året 2022 slogs rekord med över 700 sticklingar som bytte ägare, ambitionen är därför hög 2023.

Sticklingbytardagen är verkligen ett populärt evenemang där trädgårdsentusiaster inte bara byter sticklingar med varandra, utan även erfarenheter och smarta tips. Filip Johansson är en sticklingsfantast och tar ofta sticklingar samt delar med sig av sin kunskap i korta videor, kända som trädgårdshacks. Samtliga trädgårdshacks kan du se och spara i trädgårdsappen GardenR.

- Det går att ta sticklingar på det mesta, säger Filip. Det är verkligen ett perfekt sätt att fixa nya plantor till dig själv eller som present till någon likasinnad! Att vara med och träffa sticklingsintresserade under dagen i Stockholm på mässan ska bli väldigt roligt!

Filip kommer, tillsammans med Fritidsodlingens riksorganisation (FOR), att hjälpa till att ta emot, artbestämma och svara på eventuella frågor på morgonen mellan 9-11. Därefter startar utlottningen kl.13:00 och beräknas vara slut vid 15:00. Allt sker vid Rådgivningsgatan i FOR-området. Förbered information om sticklingen du lämnar in och hur den ska hanteras. Alla sticklingar ska ha hunnit rota sig i jord för att vara med i lotteriet. 

Här kan du läsa mer om hur du deltar i sticklingbytardagen. Nordiska trädgårdsmässan i Stockholm pågår torsdag 30 mars till söndag 2 april.

Adress

Bytaregatan 4D
222 21 Lund
(+46) 46-291 291
info@gardenr.com
Press