29/3/2022

Dags att resa till nordens största trädgårdsmässa.

Trädgårdshacks för biologisk mångfald, 10 enkla åtgärder man kan fixa av sånt man har hemma. Det är rubriken för Filip Johanssons föreläsning på nordens största trädgårdsmässa. Den arrangeras i samarbete med FOR, Fritidsodlingens Riksorganisation och pågår 31 mars - 3 april. Filip har man möjlighet att se 2 gånger på kunskapscenen, fredag 1 april kl.17 eller söndag 3 april kl. 16.

Nordiska Trädgårdar är verkligen en plats för alla som älskar trädgård och odling. Mässans största mässhall fylls upp med nära 300 utställare. Besökare kommer också ha möjlighet att lyssna till inspirerande talare på inspirations- och kunskapscenen.

- Min ambition är verkligen inspirera fler till att satsa på en hållbar trädgård. Att många får chansen att upptäcka att det inte behöver vara svårt, tidskrävande eller dyrt att odla eget. Det går att få en härlig och lummig trädgård som är hållbar och gynnar biologisk mångfald. Det är lite vildare, men så mycket roligare, säger Filip.

Kunskapsscenen drivs av Fritidsodlingens Riksorganisation (FOR). Där delar flera experter med sig av sin kunskap och sina erfarenheter. Vill man lyssna på Filip Johansson så kommer han alltså att stå på scenen både på fredagen och söndagen. Länk till tiderna hittar du här.

Boken Trädgårdshacks kommer att finnas till försäljning i bokshoppen.

Adress

Bytaregatan 4D
222 21 Lund
(+46) 46-291 291
info@gardenr.com
Press