Blomsterlandet och GardenR inleder samarbete:

Nu kan du köpa Blomsterlandets växter i trädgårdsappen GardenR

Nu kan alla trädgårdsentusiaster använda trädgårdsappen GardenR för planering och inspiration och sedan köpa sina växter via Blomsterlandets e-handel med en enkel knapptryckning.

- Vi är väldigt glada att kunna erbjuda våra användare detta unika upplägg tillsammans med Blomsterlandet. Ambitionen är att göra det lätt och smidigt för våra användare att hitta och köpa de växter som de önskar sig. GardenR har användare i hela Sverige, att Blomsterlandet är rikstäckande med 64 butiker utbrett i landet är mycket positivt för våra användare säger Filip Johansson som är VD och grundare på GardenR.

I appen GardenR kan användare söka efter växter som man vill ha i sin trädgård och lägga till i sin trädgård/odlingsplats eller önskelista. I samband med att man gör det ges nu möjligheten att köpa växten ifrån Blomsterlandet. Med en enkel knapptryckning kommer användaren till Blomsterlandets e-handel och kan beställa växter till sin trädgård, balkong och odling.

Båda parter arbetar aktivt med hållbarhet och ser det som ett viktigt område för framtiden.

- Blomsterlandets fokus på hållbarhet och deras stora utbud av Från Sverige-märkta växter ligger i linje med GardenRs värderingar, säger Filip Johansson.

Hur får då användaren sina växter? Blomsterlandet har 64 butiker i hela landet, vilket innebär att många svenskar har nära till en butik lokalt. Blomsterlandets e-handel erbjuder fri frakt till alla sina butiker, samt hemleverans på utvalda delar av sortimentet.

- På Blomsterlandet har vi en lång erfarenhet av växtförsäljning kombinerat med kunskap och inspiration och GardenR erbjuder en digital plattform som förenklar köpresan vid planering och inköp av växter. Vi ser att vi kan komplettera varandras tjänster väl och tillsammans kan vi ge kunden en tidsbesparing så att man i stället kan ägna mer tid åt sin trädgård, säger Tirdad Zadeh, e-handelschef på Blomsterlandet.Så här handlar du hos Blomsterlandet med trädgårdsappen GardenR:

- Ladda ner GardenR - finns på App Store och Google Play
- Gå till Önskelistan och leta efter den växt du skulle vilja ha.
- Om växten finns hos Blomsterlandet kommer alternativet upp att köpa den i Blomsterlandets E-handel, klicka på länken så kommer du direkt till vald växt och kan lägga den i din varukorg.

Adress

Bytaregatan 4D
222 21 Lund
(+46) 46-291 291
info@gardenr.com
Press