2/5/2023

Beskär fruktträd med Anders Stålhand: Ny onlinekurs hos GardenR Kurser

Nu finns en ny onlinekurs hos GardenR kurser. Trädgårdskursen, som leds av den mycket erfarna trädgårdsmästaren Anders Stålhand, fokuserar på hur du beskär och tar hand om dina fruktträd på bästa sätt.

Att lära sig beskära fruktträd är extra bra. Du kan får bättre skörd och skörd under många år! Men det kan vara svårt att veta exakt hur du ska beskära och vad man ska tänka på.I den här kursen lär du dig allt du behöver veta för att beskära dina fruktträd på ett sätt som främjar hälsa, tillväxt och fruktsättning.

Kursen är lärorik både för nybörjare och lite mer erfarna trädgårdsentusiaster och omfattar bland annat följande ämnen:

-Varför beskära fruktträd?
-När ska man beskära?
-Vilka verktyg behöver du?
-Grundläggande tekniker för beskärning.
-Hur du beskär olika sorters fruktträd, inklusive äpple, päron och plommon

KURSLEDARE
Anders Stålhand är en erfaren trädgårdsmästare med många års erfarenhet av att beskära fruktträd. Han har undervisat i trädgårdsskötsel på flera olika platser och är känd för sin pedagogiska och lättsamma stil.

Kursen är online och kan tas när som helst som passar dig. Det är 9 avsnitt och varje avsnitt har ett tillhörande quiz. Kursen är totalt 60 minuter.

-Jag är glad att kunna erbjuda den här kursen i beskärning av fruktträd i samarbete med GardenR kurser, säger Anders Stålhand. Att beskära fruktträd kan verka svårt i början, men med kunskap och bra verktyg blir det både roligt och givande!

Kursen kostar endast 349 kronor och är tillgänglig nu på webbplatsen kurser.gardenr.com

GardenR Kurser
Tanken med GardenR’s kurser är att de skall vara motiverande och inspirerande, men också enkla och inte kräva att man vill bli fullfjädrad trädgårdsmästare. Formatet är kortare kurser som är fokuserade på ett område så att man snabbt kan komma igång.

Kurserna är ett komplement till appen om trädgård och odling. Kurser tillkommer kontinuerligt och målet är ett brett utbud där man smidigt kan utöka sina kunskaper om hållbar trädgård och odling.


Vill du läsa mer om GardenR Kurser och visionen med webbbaserade kurser?
GardenR Kurser är en del av GardenR som startades 2020 med lanseringen av trädgårdsappen GardenR.

Adress

Bytaregatan 4D
222 21 Lund
(+46) 46-291 291
info@gardenr.com
Press