bannner

GardenR-appen har stängts ner

GardenR-appen har stängts ner, tack för att du provat den! Nedan lite frågor och svar. Ha en fin odlingssäsong!

GardenR-appen har stängts ner och i ett samarbete med Oh!Garden erbjuds alla GardenR-användare 3 månader gratis Premium i Oh!Gardens trädgårdsapp.

För att få tillgång till premium behöver du skicka in den e-postadress du tänkte använda i Oh!Garden här nedan.

Ladda sedan ned Oh!Garden och skapa ett konto. Notera att det kan ta några dagar innan premium aktiveras.

/GardenR och Oh!Garden

Använd den e-post du tänker använda i Oh!Garden

Genom att uppge e-postadress och trycka på skicka samtycker jag till att OhGarden och GardenR får spara och lagra min e-postadress. Detta för att OhGarden ska kunna erbjuda 3 månader gratis till rätt användarkonto.

Din förfrågan har tagits emot!
Hoppsan! Något gick fel.

Vill du spara ner alla växter, bilder, loggboksinlägg och annan data som du har i GardenR-appen? Inga problem. Exportera i så fall alltihop via GardenR-appen. Om du går in i appen finns instruktioner där. Om du inte har appen kan du exportera via app.gardenr.com. Alla prenumerationer i GardenR-appen upphör inom en månad och inga fler debiteringar sker, detta sker helt automatiskt – du behöver inte avregistrera eller ta bort appen.

Ladda ner Oh!Garden gratis:
Länk till App storeLänk till Google Play

Frågor och svar

Vad händer med min prenumeration?
- Alla Prenumerationer avslutas automatiskt och förlängs inte från och med nu. Istället erbjuds användarna att nyttja Oh!Gardens applikation med ett erbjudande om 3 månader gratis premiumtjänst. Detta erbjudande kan fås genom att skicka ett mail till anna@ohgarden.se.

Vad händer med min data?
- När du har exporterat ditt konto kommer all data såsom odlingsplatser, tillagda växter, loggboksinlägg, egenskapade växter m.m. sparas i en .csv-fil. Denna fil kan du importera till valfritt kalkylarksprogram. Alla bilder du tagit kommer att sparas i en mapp som heter Bilder. Om du gjort en trädgårdsskiss kommer även bild på den att sparas här. När exporten är klar skapas en zip-fil med all data och alla bilder som du sedan kan spara eller dela vidare.Kan jag exportera min data direkt till mitt nya konto på Oh!Garden?  GardenR och Oh!Garden delar inga uppgifter om användardata. Du behöver själv  lägga in de exporterade uppgifterna och bilder på ditt nya konto i Oh!Garden. Under dina första 3 månader får du Oh!Gardens premiumversion i 3 månader - helt utan kostnad.

När stänger appen ner?
- Du kan exportera din data fram till 29 februari  2024, därefter kommer GardenR-appen att stängas ner. Vi rekommenderar att gå över till Oh!Garden-appen så snart som möjligt, man vill ju inte missa något av odlingssäsongen!

Varför stänger appen ner?
- GardenR strukturerar om företaget och fokuserar kring utbildning samtidigt som mobilapplikationen riktad mot trädgårdsintresserade konsumenter stängs ned. Istället rekommenderas partnerappen Oh!Garden. Oh!Garden och GardenR har i mångt och mycket liknande tjänster.

Vad händer med allt övrigt material från GardenR?
- Sociala medier kommer att finnas kvar och nya tips och trix kommer att delas. Är man följare av konton i sociala medier så kommer man även fortsatt få gratis råd och små roliga videoklipp där.

Hur får jag in min data i Excel?
-Information om odlingsplatser växter m.m. kommer som en CSV-fil. All info ligger som en text, men så kallat "komma-separerad" vilket Excel ska tolka som kolumner och radbrytningar.
Det brukar gå bra att bara öppna en CSV-fil direkt i Excel, och få upp det som strukturerad text, men ibland kan Excel bråka med en.
På nedan länk finns en instruktionen vi tycker beskriver hur man går tillväga på ett bra sätt, en bit ner i den texten beskrivs hur man kan göra om det inte ser bra ut när man först öppnar filen.
https://moderskeppet.se/live/importera-en-textfil-i-excel/