Köp och leveransvillkor GardenR

Leverans av varor från webshoppen sker endast inom Sverige för tillfället. 

Allmänt om köpvillkor 
Köp av produkter samt digitala kurser hos GardenR AB (Org.nr: 559201-9987) på www.gardenr.com innebär samtidigt ett godkännande av våra allmänna köpvillkor. Du åtar dig också betalningsansvaret för köpet. När du gör ett köp kommer du att få e-post som bekräftar din beställning. 

Priser och betalning  
Varje vara i webbshoppen anges med pris inklusive moms. Boken har 6% moms, övriga varor 25%. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. 

Kurserna tar du del av via en webbaserad utbildningsplattform. Priserna anges inklusive moms 25%. Efter att du betalat en kurs mottar du en beställningsbekräftelse till den e-postadress du uppgav i beställningen. I samband med köpet har du genast tillgång till kursmaterialet. Där finns videor, quizfrågor och filer som du kan ladda ner. För att genomföra webkursen krävs det att du har tillgång till datorutrustning och internet.

Betalningsvillkor: Betalning sker i förskott i samband med beställning. 

Betalning sker med kort och kortbetalningen sker via Stripe. Stripe är en av världens ledande leverantörer av betaltjänster via Internet. Stripe garanterar en snabb och säker betalning som sker över en säker och krypterad anslutning. 

Ingen del av korttransaktionen sker hos gardenr.com. När själva betalningen ska ske transporteras du till Stripes Checkout via krypterat SSL (Secure Sockets Layer) protokoll. GardenR har inte tillgång till några kortuppgifter eller annan information som gäller din betalning, dessa hanteras av Stripe. Vill du läsa mer om säkerhet, teknik och procedurer kring kortbetalning så finns mer information hos Stripe. 

Leveransvillkor 
Leverans av varor från webshoppen sker till den adress du uppgett som leveransadress. Du som köpare ansvarar för att leveransadressen är rätt. Om adressen ändras eller är felaktig debiteras eventuella ytterligare kostnader till dig som köpare.

Leveranstider och fraktkostnad 
Webshoppen - Ditt paket packas och skickas inom 1-5 vardagar. När paketet är skickat meddelar vi på den email du uppgett. Vi levererar våra paket med Postnord. GardenR tar inte ansvar för Postnords leveranshantering/tider. Du som konsument har rätt att häva köpet vid försening om du inte godkänner ny föreslagen leveranstidpunkt. Leveranstid är normalt 5 – 7 dagar för Sverige.

Paketet ligger hos ombud mellan 7-14 dagar innan de går i retur. Fraktavgiften återbetalas inte. Kostnad för frakt är 74 SEK

Ångerrätt/öppet köp 
Som köpare har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att varan är mottagen eller när du mottog bekräftelsen av kursköpet. Returer och byten gäller bara för oanvända produkter och obrutna förpackningar. För att erhålla återbetalning måste varan vara i oförändrat skick. För ångerrätt av kursen får kursmaterialet ej vara aktiverat. Köparen står för retur och fraktkostnad. 

Om du vill ångra ditt köp så skriver du till shop@gardenr.com. Tiden för ångerrätten påbörjas från den dag då du mottog varan vid leverans. Kom ihåg att ange ordernummer, fullständigt namn och kontaktuppgifter. 

En leverans från GardenR måste hämtas ut även om den ska returneras. För varor som inte hämtas ut debiterar vi en avgift för som täcker våra kostnader för hanteringen av detta. För närvarande 150kr. 

Reklamation 
Om det är något fel på produkten ber vi dig skicka tillbaka produkten så snart som möjligt och beskriva felet i text eller och gärna med bild samt kvitto. Använd shop@gardenr.com för att reklamera. Felet skall ha funnits när du mottog varan. Längden på rätten att reklamera följer Konsumentköpslagen. Ersättningen kan ej överstiga försäljningsvärdet. Köparen står för fraktkostnad.

Force Majeure 
GardenR AB har inte ansvar för skador som uppstår genom förhållanden som vi inte kunnat förutse eller påverka, som omöjliggör fullgörandet av ingångna avtal.

Återbetalningsskyldighet 
GardenR ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan som du skickat tillbaks. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Hantering av personuppgifter 
Vi hanterar alla personuppgifter enligt GDPR (EUs allmänna dataskyddsförordning). I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina ifyllda uppgifter för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Det är du som äger dina privata uppgifter och du har rätt att begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post. Vi säljer inte vidare eller sprider din personliga information till tredje part, utan använder dessa uppgifter bara för att fullfölja vårt avtal gentemot dig.